Norint tobulai paruošti ypatingus kavos gėrimus su šilkine, lengva pieno puta ir karštu pienu, pienas turi būti šviežias, o jo optimali temperatūra – 4 °C, tai Jums pad4s padaryt Jura Cool Control pieno šaldytuvas.
Žiūrėti pieno šaldytuvus ›Sistema „JURA Operating Experience“ („J.O.E.®“) kavos aparatą „JURA“ padeda valdyti išmaniuoju telefonu su visais jutiklinio ekrano suteikiamais veikimo patogumais. „J.O.E.®“ suderinama su visais kavos aparatais JURA, kuriuose įdiegta programėlė „Smart Connect“.
Žiūrėti kavos apratus ›Sistemą „J.O.E.®“ galima parsisiųsti čia:
Norint tobulai paruošti ypatingus kavos gėrimus su šilkine, lengva pieno puta ir karštu pienu, pienas turi būti šviežias, o jo optimali temperatūra – 4 °C, tai Jums pad4s padaryt Jura Cool Control pieno šaldytuvas.
Žiūrėti pieno šaldytuvus ›Rinkitės pagal kategoriją
Apie JURA
Inovacijos, tikslumas, kokybė, patikimumas, tvarumas ir priežiūra – tai JURA DNR šerdis. Šveicarijos bendrovė – tai vienintelis prekės ženklas pasaulyje, dėmesį skiriantis vien tik aukščiausios klasės kavos aparatams, ir aiškiai pozicionuojamas kaip šios rinkos ekspertas. JURA – neabejotina šios rinkos lyderė. JURA kavos aparatai siejami su aukščiausios kokybės kavos gėrimais, absoliučiu naudojimo paprastumu ir pribloškiančiu dizainu.
Geriausi kulinarai savo šedevrams renkasi tik aukščiausios kokybės produktus. Tai būdinga ir JURA kavos aparatams. Tik užplikius tobulą espresso kavą ir nepriekaištingai išplakus pieno putą, galima paruošti įvairių sudėtingesnių kavos gėrimų, džiuginančių nepriekaištingu skoniu.
JURA automatiniai kavos aparatai išpildo beprotiškiausias Jūsų svajones. Pakanka paspausti mygtuką... arba paliesti išmaniojo telefono ekraną. Išradingos valdymo koncepcijos, galybė programavimo parinkčių, RFID ryšys ir mobiliosios programėlės technologijos užtikrina visiškai lengvai perprantamą, informatyvų valdymą ir visada patenkina asmeninius poreikius.
JURA dizaino koncepcija spinduliuoja ramybe, galia, priežiūra, kokybe ir nuoseklumu. Būtent šios vertybės visame pasaulyje išgarsino šveicarų architektūrą. Daugybę tarptautinių dizaino apdovanojimų pelnę JURA automatiniai kavos aparatai jau seniai laikomi interjero dizaino elementais. Tai stilinga gero skonio išraiška.
JURA technologijos
Kavos pupelės kiekvieną kartą sumalamos atskirai kavos porcijai, kad ji būtų ypač aromatinga. Galite nustatyti skirtingą malimo rupumą, kokį tik norite. Nuo to priklausys, kiek laiko vanduo turės sunktis pro sumaltą kavą, kad būtų pagamintas ekstraktas. Kuo smulkiau sumaltos pupelės, tuo intensyvesnis skonis. JURA inžinieriai sugebėjo ženkliai padidinti kavos malūnėlio AromaG3 efektyvumą, pakeisdami ašmenų malimo kampus. Galutiniame rezultate išgaunamas pilnas kavos pupelių aromatas, nors jos sumalamos dvigubai greičiau.
98 % kavos sudaro vanduo. Taigi šaltas grynas vanduo yra būtinas gerai kavai paruošti. Kaitinant vandenį susidaro kalkių nuosėdos. Tad, jei vanduo nebus filtruojamas, nuosėdos pakenks kavos aparatui. JURA siūlo protingą sprendimą – kartu su kavos aparatu įsigyti ir CLARIS vandens filtrą. Tai apsaugo kavos aparatą nuo kalkių nuosėdų kaupimosi ir dėvėjimosi. Iš aparato nereikia atskirai šalinti kalkių nuosėdų. Visada turėsite filtruoto vandens, tad galėsite gaminti itin kokybišką kavą. Naujoji revoliucinė sumani vandens sistema (I.W.S.® ) automatiškai aptinka įstatytą į vandens talpą filtrą ir be papildomo programavimo pradeda juo naudotis.
I.P.B.A.S. užtikrina kavos virimo procesą, kuris leidžia gauti geriausią skonį, ruošiant kavą iš bet kurios rūšies skirtingo skrudinimo intensyvumo pupelių. Virimo įrenginys yra svarbiausias automatinio kavos aparato virimo komponentas. JURA aparato virimo įrenginio kameroje suspaudžiama nuo 5 g iki 16 g maltų kavos pupelių. Pagal savo skonį galite pasirinkti, kokią kavą pagaminsite. Kavos ruošimo impulsiniu būdu technologija naudojama išgauti kuo pilnesnį aromatą iš kavos pupelių, kai kavos gėrimai ruošiami mažais kiekiais, pvz.: espresso ar ristretto – vanduo per sumaltas ir suspaustas kavos pupeles teka ilgesniais intervalais ekstrakcijos laikui prailginti.
Tokių rūšių kava kaip cappuccino ir pienas su espresso yra ruošiama su pienu arba pieno puta. JURA sukurti pieno putų plakimo įtaisai turi įdiegtą naujausią aksominės pieno putos ruošimo technologiją, kuri leidžia paruošti smulkią, ilgai išliekančią pieno putą bei suteikia galimybę pasirinkti pageidaujamą temperatūrą.
Parduotuvės, kuriose rasite JURA produkcija:
Vilniuje
Kaune